-
مشاور زنان استاندار:مشاور استاندار تهران در امور زنان با ارائه پیشنهاد کاهش ساعت کاری زنان به ویژه در کلانشهری همچون تهران گفت: بیشترین گلایه و درخواست زنان استان تهران کاهش ساعت کاری، اجرایی شدن طرح دورکاری و افزایش مرخصی زنان به 9 ماه است.Nid: 2530
اهداء 15000 تبلت توسط همکلاسی های مهربان مازندرانی
در انجام این مأموریت ملاک فراوانی و بزرگی کارها نیست، بلکه اصل این است که دانشآموزان متصدی انجام کارها باشند تا در طی انجام این فعالیتها تربیت شوند و رشد نمایند. همان طور که در آیهی 46 از سوره ی مبارکه ی سبأ «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُواْ لِلَّهِ مَثْنىَ وَ فُرَادَى...» دانش آموزان یاد بگیردند برای رضای خدا و کمک به مردم قیام نمایند، فلذا این میدانهای جهادی و کمکهای مؤمنانه میدان بزرگی برای تربیت دانش آموزان ماست تا روحیهی جهادی و کمک به همنوع در آنها تقویت شود و نگاه خدمت به خلق در آنها به روز گردد. فلذا بسیج دانش آموزی در راستای ماموریت بزرگ تربیت نسل تمدن ساز زمینه مشارکت دانش آموزان در عرصه فرهنگی جهادی را بوجود آورده است ،در این راستا خبرنگار سایت بیست به مصاحبه با آقای جعفری مدیر استان مازندران پرداخت.
آقای جعفری ضمن تبریک ایامالله دههی مبارک فجر در خصوص برنامه های جهادی انجام شده در عرصه ی بسیج دانش آموزی در سال 99 کرونایی گفتند: با توجه به مکانیزمی که به خاطر وجود شرایط کرونایی در جامعه به وجود آمد برنامه های متنوع جهادی را در دستور کار قرار دادیم. با شروع فضای کرونایی در کشور آئین نامه جهادی بلافاصله تصویب شد. با توجه به شبکه سازی که در سال گذشته در بسیج دانش آموزی شکل گرفته بود؛ قرارگاه های پدافندی خودمان را در شهرستانهای استان با محوریت مجامع علوی و فاطمی راه اندازی کردیم، حتی فرماندهان قرارگاه های شهرستانی و استانی را مسئولین مجامع گذاشتیم و از خود دانش آموزان ایده خواستیم و روی ایده های آنان کار و برنامه ریزی نمودیم. به لطف خدا 17 کارگاه حرف های و صنعتی تولید ماسک ساماندهی شد و بیش از 60 کارگاه خانگی در ابتدای امر راه اندازی شد. در بحث تولید ماسک، گان و مواد ضدعفونی کننده در شهرستانهای استان کارهای خوبی انجام گرفت که مجموع این راه آورد چیزی بالغ بر 200000 تولیدات تقدیم مردم عزیز شهرستان و خاصه دانش آموزان آسیب دیده و محروم شد.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان مازندران افزودند؛ در بحث معیشتی بعد از شناسایی دانش آموزان محروم بیش از 2000بسته ی معیشتی؛ برای حفظ کرامت دانش آموزان محروم توسط مدیران مدارس به آنها تحویل داده شد.
آقای جعفری در پاسخ به خبرنگار سایت بیست در بحث پویش همکلاسی مهربان و نذر هوشمند گفتند: در استان مازندران با هماهنگی تشکلهای دانش آموزی و همکاری ویژه و شایسته ی مدیر کل آموزش و پرورش استان و معاونت پرورشی 15000 تبلت تقدیم دانش آموزان شد. بیش از 10000 بسته لوازم التحریر ایرانی اسلامی به دانش آموزان کم برخوردار اهداء شد. در ایام زمستان نیز بیش از 1000 بسته پوشاک گرم از قبیل کاپشن و لباس گرم تقدیم دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار گردید. اراده ی همگانی و پای کار آمدن همه ی دستگاهها که در این موضوع لحاظ شد؛ این حرکت ارزشمند را به یک اتفاق قرارگاهی ویژه در استان مازندران مبدل کرد.
آقای جعفری افزود: در برنامه ای نمادین مورخ 1399/111/20 با حضور آقای مجتبی باستان ریاست محترم سازمان بسیج دانش آموزی کشور آئین اهدای تبلت ها برگزار گردید.
آقای جعفری در ادامه گفت: نکته ی کلیدی و مهم تمامی این حرکتهای جهادی فارق از بزرگی، اعداد و ارقام این است که در تمامی این فرآیندها و اتفاقات دانش آموزان نقش محوری و اصلی را ایفا کردند و ما کار را خاصه دست دانش آموزان دورهی متوسطه ی دوم که فرماندهان واحد مجمع علوی و فاطمی ما بودند، سپردیم که بسیار فعال و با انگیزه در این میدان ورود پیدا کردند.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان مازندران در ادامه گفت: علاوه بر برنامه های جهادی فرماندهان و مربیان واحد اردوی علمی جهادی را در مناطق بالادست استان که تردد معلمین در شرایط سخت بود، اجرا کردند؛ به این ترتیب که مربیان ما با حفظ پروتکلهای بهداشتی در روزهای پنجشنبه و جمعه در این مناطق حضور پیدا کردند و و موارد درسی و بسته های علمی را به دانش آموزانی که در آن مناطق هستند تحویل دادند و برنامه های آموزشی برای آنان گذاشتند.
آقای جعفری در خاتمه ی صحبت هایشان گفتند: از همکاری و همیاری ستاد اجرای فرمان امام خمینی(رَحمَتُاللَّهِعَلَیه) و بنیاد مستضعفان و تمامی فرماندهان حوزه ها، پایگاه ها و دانش آموزانی که در اجرای طرحهای مؤمنانه، پویش همکلاسی مهربان، نذر هوشمند و برگزاری اردوهای علمی جهادی، بسیج دانشآموزی استان را یاری دادند؛ کمال تشکر و سپاس را به جا آوردند.
افزودن نظر جدید