-
«پویش # مثل حاج قاسم» ویژه رای اولیها راه اندازی شدرئیس سازمان بسیج دانشآموزی کشور درباره راه اندازی انواع پویشهای دانشآموزی با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی داد.Nid: 39394
به گزارش بیست؛ روزهای گذشته خبری در خصوص حذف درس پانزدهم کتاب ادبیات فارسی پایه ششم ابتدایی با عنوان "رهبرکوچک" منتشر شد. درسی که داستان شهید حسین فهمیده را روایت می کرد.
این اقدام در حالی انجام شده است که یک رسانه مشهور "اسراییل هیوم" بعد از توافق هسته ای ایران با 5+1 در مطلبی به تشریح یک توافق خوب پرداخته و از حذف برخی دروس در کتب درسی دانش آموزان به عنوان مقدمه ای برای تغییر یاد می کند. این رسانه دقیقا به درس حذف شده شهید فهمیده اشاره کرده است.
اسرائیل هیوم می نویسد: "برای دستیابی به توافقی سازنده با ایرانی ها باید ابتدا استراتژی ها، تاکتیک ها و حتی متن کتاب های درسی آن ها با آموزه های "شهادت طلبی" به صورت کلی تغییر یابد. توافق با آیت الله ها بدون چنین تغییراتی، می تواند شروع شمارش معکوس برای اولین جنگ هسته ای باشد. پس از برجام متن کتب درسی ایرانیان که به دانش آموزان، شهادت طلبی را آموزش می دهد، تغییری نکرده است .
یادداشت نویس روزنامه اسراییل هیوم "یورام اتینگر" به تحقیقات «الداد پاردو» استاد دانشگاه و عضو یک اندیشکده صهیونیست اشاره کرد که طی 11 سال گذشته کتابهای درسی ایران را بررسی کرده و میگوید جمهوری اسلامی در این کتابها، شهادت طلبی و فدا کردن جان را به کودکان و نوجوانان آموزش میدهد.وی به نقل از پاردو مینویسد: «شهادت کودکان در کتاب ششم دبستان با داستان رهبر کوچک [شهید حسین فهمیده] محترم شمرده میشود. شهادت دختران نیز بتازگی با کتاب آمادگی دفاعی پایه دهم، در برنامه درسی قرار گرفته است».
اسرائیل هیوم با ادعای اینکه ایران بعد از توافق هستهای اقدامات تحریکآمیز زیادی از جمله بازداشت ملوانان آمریکایی، شرکت در جنگ سوریه و یمن و همچنین آزمایش موشکهای بالستیک انجام داده، خواستار تغییر محتوای کتابهای درسی ایران و حذف باورهای مقدس اسلامی از جمله شهادت و ایثارگری شد و از این مفاهیم به مفاهیم تروریستی و عملیات انتحاری یاد کرد.
این روزنامه تاکید کرد: «یک توافق (هستهای) سازنده با روحانیون (ایران) نیازمند تغییر اساسی کتابهای درسی مدارس و (همچنین تغییر) رویکردها و تاکتیکهاست.
بعد از انعکاس این اخبار در فضای مجازی، محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز مطابق رویه قبلی در گفتوگویی با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس حذف داستان شهید فهمیده از کتاب ششم ابتدایی را این گونه توجیه می کند که «این سازمان در برنامه درسی متعهد به موضوع شهادت، ایثار و جهاد است.«وی ضمن عدم رد حذف درس مربوط به شهید فهمیده مدعی می شود که موضوع شهادت را تغییر نداده و به موضوع شهید زینالدین،شهید همت و پادگان دوکوهه پرداخته شده است.
این در حالی است که درس "رهبر کوچک" حتی با شماره صفحه در مقاله کارشناس اسرائیلی مورد اشاره مستقیم قرار گرفته و خواستار حذف آن برای اطمینان از حرکت دولت در مسیر برجام شده بود.
کارشناسان معتقدند خطی در کتب آموزشی در حال پیگیری است که در مسیری برخلاف سند تحول و تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی، مصادیق انقلابی گری و توجه به دین حداکثری را در کتب آموزشی مورد اصلاح قرار داده و با بسنده کردن به ظواهر و اشارات کلی و حداقلی، کتب را از عمق مفاهیم انقلابی خالی کرده و این چنین هم خود را از اتهام دوری از موضوع شهادت دور نگه داشته و هم دستورات و اشارات دشمنان را در انقلاب زدایی را جاری و ساری می نمایند.
افزودن نظر جدید