-
«پویش # مثل حاج قاسم» ویژه رای اولیها راه اندازی شدرئیس سازمان بسیج دانشآموزی کشور درباره راه اندازی انواع پویشهای دانشآموزی با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی داد.Nid: 39394

منتقد سینما به آسایشگاه سالمندان منتقل شد
پرتو مهتدی منتقد و مترجم سینمایی روز گذشته از بیمارستان تهران کلینیک به آسایشگاه فرزانگان منتقل شد.
به گزارش طنین یاس، انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران، مهتدی با تشخیص پزشکان از بیمارستان مرخص شد و هم اکنون در شعبه خورشید آسایشگاه سالمندان فرزانگان شهرک غرب بستری است.
انجمن منتقدان سینما از خانواده، دوستان و اطرافیان مهتدی از اهالی رسانه، منتقدان، سینماگران و مدیران درخواست کرده که در روزهای سخت مهتدی، به دیدارش بیایند و او را فراموش نکنند.
پرتو مهتدی از منتقدان و مترجمان سینمایی است و در طول فعالیت خود در این عرصه، آثار متعددی را ترجمه کرده که از جمله آنها می توان به اسکارلت (ادامه بر بادرفته)، خانه ترستون و غریبه اشاره کرد.
پیشتر برای این نویسنده و مترجم سینمایی در هفتمین جشن بزرگ منتقدان سینما، بزرگداشتی برگزار شد که به دلیل وخامت حال مهتدی، وی در بیمارستان بستری و موفق به حضور در این بزرگداشت نشد.
انتهای پیام /غ
افزودن نظر جدید