-
«پویش # مثل حاج قاسم» ویژه رای اولیها راه اندازی شدرئیس سازمان بسیج دانشآموزی کشور درباره راه اندازی انواع پویشهای دانشآموزی با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی داد.Nid: 39394

اولین بازی تلفن همراه ویژه شناسایی و تخریب در دوران دفاع مقدس با محوریت معرفی غواصان دوران دفاع مقدس در برگزیده های کافه بازار
استفاده از ظرفیت بازی های تلفن همراه به عنوان یکی از فراگیرترین رسانه ها و اختصاص دان بخش زیادی از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان به خود، بستر مناسبی برای معرفی شهدا و انتقال ارزش های دفاع مقدس به مخاطبین خود می باشد. بازی "نبرد هور" یک سرگرمی مناسب و منطبق بر ارزش های دینی و ملی برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ایرانی است که بر اساس پژوهش و مصاحبه با رزمندگان دوران دفاع مقدس توسط استودیوی بازی سازی و سرگرمی های ایرانی اسلامی "مهاد" و با حمایت های مادی و معنوی "سازمان فضای مجازی سراج " در تابستان 94 تولید و عرضه گردیده است.
بازی نبرد هور، یک بازی دو بعدی (و سه مرحله ای) است که در محیط هور، نیزار و آبراهه طراحی شده و کاربر در هر مرحله دو ماموریت شناسایی (به عنوان یک رزمنده غواص) و تخریب مواضع شناسایی شده (به عنوان رزمنده سوار بر قایق ) را بر عهده دارد. در مجموع می توان 6 مرحله مجزا از هم را برای این بازی در نظر گرفت.
کاربر ضمن بهره مندی از جذابیت های بازی با عبور از موانع دشمن، شناسایی مواضع دشمن، درگیری و جنگ و تخریب مواضع دشمن ، اطلاعات و آموزش های ویژه ای در خصوص غواصی، لوازم غواص، روش های شناسایی و ... به دست خواهد آورد.
علاوه بر این کاربر می تواند با اطلاعات مهمی در خصوص عملیات های بزرگی که غواص ها نقش مهمی در انجام آن ها داشته اند، شهدای غواص، مهارت ها، توانمندیها و مشکلات رزمندگان غواص نیز آشنا شود.
این بازی را از طریق کافه بازار می توانید دانلود کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازی «نبرد هور» به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
http://www.mehadrasaneh.ir/product/3
افزودن نظر جدید